Foto: Wikipedia

Objavljena prva fotografija Ronaldinha iz zatvora: Smješten u posebnom krilu sa zanimljivim ‘sustanarima’

Autor: Dnevno

Pojavila se prva fotografija brazilske nogometne legende Ronaldinha iz paragvajskog zatvora u kojem je završio prošlog tjedna. Tamošnji novinar Hernan Rodriguez dobio je pravo fotografirati Gaucha u zatvoru, ali ne i intervjuirati ga. Iako je iza rešetaka, Ronaldinho i dalje ne skida svoj prepoznatljivi osmijeh s lica.

Ronaldinho, njegov brat i menadžer uhićeni su prošlog tjedna zbog ulaska u Paragvaj s lažnim dokumentima. Bivši igrač Barcelone trebao je u Asuncionu promovirati svoju knjigu “Genijalac života” te je trebao biti sudionik dobrotvorne priredbe.

Brazilsko pravosuđe oduzelo je Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu.

Ronaldinho, brat i menadžer smješteni su u posebnom krilu zatvora zvanom Quadrilateral, sektoru u kojem su smješteni političari koje se goni zbog korupcije i trgovinom droge.

Sutkinja Clara Ruiz Diaz objasnila je da je izdala nalog za zatvaranje Ronaldinha zbog mogućnosti bijega iz države za vrijeme trajanja procesa, koji bi mogao potrajati i do šest mjeseci.

Ronaldinhov odvjetnik rekao je za La Folhu u Sao Paulu da Ronaldinho nije bio svjestan da radi prekršaj te da je cijeli slučaj smiješan, piše dnevnik.hr.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.