Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

NOVI ZAPLET NAKON SMRTI MARADONE: Istražuje se ubojstvo, zna se i glavni sumnjivac!

Autor: Ivor Krapac

Smrt Diega Maradone koji nas je napustio ranije ovog tjedna i dalje je glavna tema medija u Argentini. Posljednjih dana su u prvom planu okolnosti u kojima je preminuo argentinski nogometni velikan, a jedna od njih izazvala je istragu tamošnje policije.

Organi reda pokrenuli su akciju u kojoj se žele doznati svi detalji Maradonine smrti, a istraga koja je u tijeku želi ispitati je li u ovom slučaju riječ o ubojstvu iz nehata zbog pogrešaka u medicinskom tretmanu koji je imao argentinski velikan.

Mediji u Argentini pišu da je glavna meta istrage Maradonin osobni liječnik Leopoldo Luque koji se navodno bio posvađao s argentinskom legendom dan prije nego se doznalo da je Maradona umro.

Kako dodaju tamošnji mediji, Luque je priveden, a policija je u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu počela pretraživati njegov dom i privatnu kliniku tražeći sve tragove koji bi mogli otkriti punu sliku u njihovoj istrazi.

Dio te slike koja je još nejasna je i informacija da se ne zna kada je argentinska legenda točno umrla i što se zbivalo u posljednjim trenucima njegovog života. Istraga bi trebala otkriti je li došlo do zataškavanja kako bi se prikrio potencijalni liječnički nemar, kao što se nagađa.

Na zanemarivanje Maradone prethodno je već bio upozorio njegov odvjetnik i dobar prijatelj Matias Morla, koji je o tome progovorio ranije ovog tjedna.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.