Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NOVI TRENER RIJEKE SLAVIO U DEBIJU: Bjelica urlao na suce i pohvalio Riječane

Autor: F.F

Rijeka je u četvrtfinalu izbacila Osijek te se plasirala u polufinale hrvatskog Kupa. Rijeka je slavila 2:1, a Tomić je nakon utakmice bio zadovoljan što su prikazali njegovi igrači. S druge strane Bjelica je tijekom utakmice žestoko kritizirao suce.

Rijeka je povela golom Roberta Murića u 7. minuti, dok je Osijek izjednačio u 15. minuti pogotkom Škorića. Mierez je u 35. minuti promašio kazneni udarac, dok je Murić svoj realizirao u 71. minuti te riješio pitanje pobjednika.

Tomić je nakon debija imao samo riječi hvale za svoje igrače:

“Čestitam igračima, ovo je bila njihova pobjeda. Bili su na vrhunskom nivou i pokazali su zajedništvo. Presudila je njihova vjera u kvalitetu koju imaju, pozitiva, želja i energija koju smo svi maksimalno unijeli u ovu utakmicu.”

Tomić je na klupu Rijeke došao u ponedjeljak te nije imao puno vremena za uigravanje:

“Priprema nije bila lagana u tako malo vremena, ali radili smo samo na glavama uz neke male taktičke promjene. Ostalo će doći samo od sebe”, objasnio je Tomić.

Bjelica urlao na suce




Od samog početka utakmice Bjelica je razgovarao sa sucima te komentirao njihove odluke. Glavni sudac utakmice, Mario Zebec u jednom se trenutku obratio Bjelici te mu rekao kao on nije sudac nego trener. Bjelica se najviše uznemirio kada sudac nije svirao prekršaj na Mierezu, no nakon utakmice je pohvalio Riječane:

“Rijeka je dobra momčad, a to su danas i pokazali. Uvijek kad dođe novi trener, donese novu energiju i ovo je bitno drugačija Rijeka. Utakmica je bila izjednačena, odlučili su detalji. Rijeka je zabila penal, a mi smo ga promašili”, zaključio je Bjelica.

 




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.