Photo: Profimedia

NOVI ŠOK ZA ‘REDSE’: Neugodni šamar udaljio ih od vrha

Autor: Ivor Krapac

Liverpool je doživio jako neugodno razočaranje na domaćem terenu u 18. kolu engleskog Premiershipa. Momčad Jürgena Kloppa je s 1:0 izgubila od Burnleyja, koji je uoči ovog susreta bio samo poziciju iznad zone ispadanja i imao je 16 osvojenih bodova u 17 odigranih utakmica.

Burnley je na Anfieldu obogatio taj učinak, a za to se golom odluke u 83. minuti iz penala pobrinuo 31-godišnji napadač Ashley Barnes.

S ovim porazom, trećim ovosezonskim u Premiershipu, Liverpool sada ima šest bodova zaostatka za vodećim Manchester Unitedom. ‘Redsi’ su na četvrtom mjestu, s četiri boda manje od Manchester Cityja i Leicestera koji su također ispred njih.

U sezoni u kojoj je Kloppova momčad pretrpjela dosta udaraca zbog ozljeda i koronavirusa, sada je stigao i novi rezultatski ‘šamar’ zbog kojeg je Liverpoolu obrana naslova korak dalje.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.