Foto: Profimedia

NOVI ŠOK UOČI AUSTRALIAN OPENA: Poznati sudac doživio srčani udar!

Autor: HINA/N.M.

Iskusni brazilski teniski sudac Carlos Bernardes hospitaliziran je zbog srčanog udara kojeg je doživio u svojoj hotelskoj sobi u Melbourneu, gdje je u obaveznoj karanteni uoči Australian Opena, koji počinje 8. veljače.

Brazilski internetski portal “TenisNews” objavio je da se Bernardes osjeća dobro i da bi mogao biti pušten iz bolnice u subotu.

Bernardes je teniski sudac na ATP Touru od 1990. godine. Sudio je muško finale na US Openu 2006. i 2008., te finale Wimbledona 2011. u kojem je Novak Đoković svladao Rafaela Nadala.

Više od 70 tenisača te članova njihove pratnje zatvoreni su u hotelskim sobama i ne mogu normalno trenirati. Naime, oni su u Australiju doputovali čarter letovima u kojima je nekoliko putnika bilo pozitivno na koronavirus. Zbog toga moraju biti 14 dana u karanteni u hotelima u kojima su smješteni.

Ova pomalo dramatična vijest je još jedna u nizu koja stižu iz Australie a uoči početka prvog Grand Slama teniske sezone. Situacija je kaotična i  na rubu ključanja, na udaru je prvi tenisač svijeta Novak Đoković koji se pobunio protiv uvjeta u kojima se nalaze tenisači uoči početka Australian Opena.

Autor:HINA/N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.