Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

NOVI PROBLEMI ZA ZLATKA DALIĆA: Otpao važni član iz Katra, još dvojica pod znakom upitnika

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Veliki susret se igra na Poljudu u subotu od 20:45, a Vatreni treniraju na stadionu Dugopolju kako bi se travnjak na Poljudu do kraja sačuvao za utakmicu.

Jedan od pomoćnik Zlatka Dalića je za Novu TV otkrio da je iz ekipe otpao Bruno Petković zbog ozlijede protiv Rijeke u nedjelju. Već prije otpali su Luka Sučić i Ivica Ivušić.

Josip Juranović i Marcelo Brozović bi trebali biti u sastavi aktualnih brončanih sa Svjetskog prvenstva iako obojica za sada treniraju po posebnom programu.

Važan starat

“Odradili smo još jedan trening. Što se tiče Pektovića, situacija nije najbolja i nećemo to uspjeti sanirati do subote, još ćemo sutra vidjeti. Juranović će sutra biti spreman za potpuni trening” rekao je za Novu TV  “čakovečka mačka”.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

U prvih 11 trebao bi tako biti Marko Livaja, a na desnom krilu Andrej Kramarić. Pitanje je sada hoće li Dalić aktivirati poziv mladom Dionu Dreni Belji ili su mu tri napadača dovoljna.




Tri dana nakon Walesa Hrvatska ide na noge Turskoj.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.