Facebook: Juventus

NOVI PREOKRET U SLUČAJU MANDŽUKIĆ: Na zimu se seli na Otok?

Autor: Mario Lacković

Mario Mandžukić još nije odlučio što će sa svojom karijerom. Iako je na stolu imao ponude iz Katara koje trenutno još vrijede, očito je da naš prekaljeni reprezentativac nije pretjerano zainteresiran za selidbu na Bliski istok.

Instagram

Javna je tajna da ga se u Juventusu žele riješiti jer ga Sarri nije uvrstio u momčad protiv Hellas Verone, a izvjesno je i da neće dobiti ni minute ne dođe li do velikog zaokreta ili odlaska u Katar. No, Mandžo se na zimu nada ponudama iz Europe, točnije iz Premiershipa.

Već je bilo kontakata s Manchester Unitedom i Evertonom, ali je sve te ponude odbio u prošlom prijelaznom roku. Smatra da je još dovoljno dobar da igra u Europi. Ako se United ponovno oglasi, bit će prvi Hrvat koji je igrao za Crvene vragove. Još jedna kruna u bogatoj karijeri.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU! 




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.