FOTO: Pixabay

NOVI OTKAZI: Još dva igrača otkazala pripreme za Svjetsko prvenstvo

Autor: Mario Lacković

Košarkaške reprezentacije diljem svijeta su u problemu. Jedni štrajkaju, a drugi samo šalju otkaze svojim trenerima jer se žele pripremiti za nadolazeću sezonu.

Najnoviji otkaz pretrpjela je ponovno reprezentacija SAD-a kojoj je otkazao vjerojatni član prve petorke De’Aaron Fox, inače član Sacramento Kingsa. I on je odlučio bolje se pripremiti za nadolazeću sezonu, smatrajući kako ove godine imaju realnu šansu ući u playoff. Tako je izbornik Gregg Popovich ostao na 13 imena, od kojih na prventsvo može voditi 12.

Još jedan otkaz dolazi nam iz Australije. Naime, igrač Philadelphia 76-ersa Jonah Bolden otkazao je isto nastup na Svjetskom prvenstvu kako kažu zbog privatnih problema. Već od ranije su otkaze dali superstar Ben Simmons i Thon Maker. Prošle sezone Bolden je u dresu 76ersa prosječno bilježio 4,7 poena za 14,5 minuta na 44 utakmice.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.