Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

NOVI KANDIDAT ZA ČELNIKA HAJDUKA! Tko je pravi čovjek za vruću funkciju Majstora s mora?

Autor: Gordan Šojat

Oliver Kumrić bi mogao biti taj predsjednik Hajduka koji se traži već neko vrijeme, nakon potraga i nekih imena koja su već izvrila u javnost sad se čuje da bi Oliver Kumrić mogao biti taj koji će se doista javiti na natječaj, a to bi onda značilo da je veći dio posla obavljen javlja Slobodna Dalmacija.

Oliver Kumrić ima 41 godinu i bio je predsjednik Uprave Instituta građevinarstva Hrvatske. Diplomirani inženjer građevine, magistar znanosti, porijeklom iz Igrana na Makarskoj rivijeri, nije bitno što se nije bavio nogometom, nego vaterpolom, bitno je što ima kvalifikacije i iskustvo upravljanja.

Hajduk traži naslijednika Marina Brbića koji je po drugi put odstupio s funkcije čelnog čovjeka ‘Majstora s mora’ i NO je objavio za izbor novog predsjednika Uprave kluba 14.kolovoza.

Dodajmo još i to da se dekan splitskog PMF-a i bivši Hajdukov nadzornik Nikola Koceić Bilan, čije se ime također spominjalo u kontekstu mogućeg predsjednika i koji je bio u svoje vrijemejedan od omiljenih nadzornika merđu navijačkim pukom, neće ni prijaviti na natječaj,  a isto tako ni diplomirani ekonomist Marin Kaštelančić, bivši direktor u tvrtki Tommy također se ne želi prihaviti vruće fotelje Hajduka.

 

 

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.