Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

NOVI DINAMOVAC U RIJECI: ‘Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj’

Autor: HINA/GIŠ

Rijeka i Dinamo nastavljaju tradiciju dobre suradnje između dva kluba pa je tako danas novi igrač “Plavih” potpisao za momčad s Kvarnera.

Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka objavio je u petak kako je angažirao dosadašnjeg lijevog braniča druge momčadi Dinama Roka Jurišića s kojim je potpisao ugovor na tri godine.

“Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama”, rekao je Jurišić pri dolasku na Rujevicu.

Jurišić se nogometnom počeo baviti u hvarskom Jadranu, zatim u Samoboru, pa u Zagrebu, da bi od 2015., odnosno od kadetskog uzrasta bio u Dinamu.

Kao što znamo Dinamo je zagrizao za golmana Rijeke Nevistića i lijevog braniča Štefulja pa možemo očekivati i te transfere u nekoliko narednih dana.

Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.