Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

NOVA ODGODA: Slučaj bivše supruge pomaže Zoranu Mamiću

Autor: I.K.

Dok s Dinamom čeka nastavak hrvatskog prvenstva, a zatim i utakmice osmine finala Europske lige u kojoj će protivnik biti Tottenham, Zoran Mamić će još uvijek na Dinamovoj klupi čekati i rješenje sudskog spora u kojem je jedan od optuženih.

Riječ je o konačnom raspletu prvog suđenja na Županijskom sudu u Osijeku, na kojem su donesene pravomoćne presude zbog izvlačenja novca iz Dinama, a u tom sporu još se čeka pravomoćna presuda.

Kako je objavio Index, ta presuda neće biti donesena 3. ožujka, kako se očekivalo. Kasni se jer je osječki županijski sud sa zakašnjenjem poslao prvostupanjsku presudu Ani Šikić, nekadašnjoj supruzi Dinamovog trenera.

Šikić je također bila zahvaćena ovim slučajem s obzirom na to da je prvostupanjska presuda odredila da bi joj se trebala oduzeti nepripadajuća imovinska korist koju je, kako stoji u nepravomoćnoj presudi, dobila od optuženih.

Zbog tog kašnjenja je rješenje ovog spora odgođeno za travanj, a utakmice protiv Tottenhama koje će s klupe voditi Mamić na rasporedu su 11. i 18. ožujka.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.