Screenshot: Instagram/Blagoj Georgijev (blagogeorgiev_official)

‘NOSIO ME NA RUKAMA I ONDA PREVARIO’ Veliki bezobrazluk bivšeg zvezdaša, vodio ljubav i na svetom mjestu

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Blagoj Georgijev, nekadašnji bugarski napadač koji je bio i reprezentativac svoje zemlje, svojedobno je pažnju privlačio predstavama na nogometnim terenima, između ostalog, i u dresu beogradske Crvene zvezde, a nakon karijere, u prvom planu je privatni život ovog 40-godišnjaka. U toj priči spominje se puno žena, do te mjere da je teško sagledati s kime je Bugarin sve bio.

Danas je ovaj bivši nogometaš pronašao barem privremenu sreću sa ženom koja se zove Polina, s njom je stupio u brak, a sve se dogodilo nakon što je ranije u jednoj od svojih brojnih veza bio sa Zlatkom Rajakovom, nekadašnjom bugarskom Playboyevom zečicom. S novom ženom, Georgijev svoju sreću dijeli sa svima na Instagramu, no kako govori njegov put – pitanje je koliko će dugo sve to trajati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Puno ga žena pamti

Svoju sklonost tome da malo ‘odluta’ Bugarin nije skrivao novoj ženi s kojom je u vezi, a čini se da se njegova Polina s time nosi dobro, barem kako pokazuju njihove fotografije koje bivši nogometaš dijeli po Instagramu. Sadašnja supruga je samo nova ljubav u njegovom nizu, u kojem je već stiglo i puno djece, barem četvero za koje se zna. Možda toga bude još i s novom suprugom jer to najavljuje prošlost umirovljenog bugarskog nogometaša.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)




Jednu od bivših – ostavio trudnu

Iz njegovih ranijih veza, u Bugarskoj je svojedobno odjeknula priča koju je otkrila Hristina Vidanova, bivša gimnastičarka s kojoj je Georgijev dugo bio u vezi, a plod njihove ljubavi je i dvoje djece. Dok je Vidanova čekala svoje drugo dijete iz te veze, nogometaš ju je ostavio trudnu, a naknadno je na svjetlo dana izašlo varanje ovog razuzdanog nogometaša s drugom ženom.

‘Nosio me na rukama, uopće nisam imala ideju da bi me mogao prevariti’, opisala je Hristina što je radio njezin tadašnji dragi.

‘Baš se i ne drži onog što zagovara’

U priči u kojoj je puno ljubavnih veza i djece danas 40-godišnjeg bivšeg nogometaša, bugarski portal TopSport svojedobno je Georgijeva prozvao riječima – ‘baš se i ne drži onog što zagovara’. U prvom planu pritom su pritom tetovaže koje upadaju u oko na Bugarinovu tijelu, s vjerskim motivima koji govore da bi mogao biti čedniji nego što jest.

Koliko Georgijev zna zastraniti? TopSport je to približio donoseći glas da je dugogodišnji nogometaš s pjevačicom Lianom, jednom od žena s kojima je do sada bio, proveo prvu zajedničku ljubavnu noć – u manastiru, očito ne mareći za to gdje se nalazi.

Puno je ljubavnih noći bilo i nakon toga, kako govori put kojim je prošao Blagoj Georgijev…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.