Screenshot: Instagram/Anitta

NOGOMETNA ZVIJEZDA U AFERI ZA JEDNU NOĆ: ‘Ljubili smo se, ali sad smo samo prijatelji!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Puno se nagađalo o Neymarovom ljubavnom životu, u priči s različitim ženama, a jedna od tih priča dobila je zanimljive detalje koje je javno razotkrila brazilska pop zvijezda Anitta.

Ova brazilska estradna umjetnica spominjala se kao jedna od ljubavi svojeg sunarodnjaka koji je proteklog vikenda proslavio naslov prvaka u Francuskoj u dresu PSG-a. Neymar i Anitta su zbog svoje afere bili zanimljivi medijima koji prate bogate i slavne, a njihova bliskost zbivala se u razdoblju dok je brazilski nogometaš bio u vezi s drugom ženom, glumicom i manekenkom Brunom Marquezine.

Anitta je o svojem odnosu s Neymarom pričala u razgovoru s novinarom Yordijem Rosadom, gostujući u njegovom ‘podcastu’. Tom prilikom, kazala je da između nje i brazilske nogometne zvijezde nije bilo ničega dubljeg.

Sve trajalo jednu noć

Brazilska pop zvijezda priznala je da je s Neymarom bila jednu noć, a na pitanje o tome jesu li se ljubili nije se ustručavala odgovoriti – potvrdno. ‘Bilo je ljubljenja, ali to danas ništa ne znači. Što bi to trebalo značiti?’, zapitala se, ističući da su ona i Neymar samo prijatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anitta 🎤 (@anitta)




Neymar sada s drugom ženom

Nakon što je ranije bio s Brunom Marquezine, a i s kratkom avanturom o kojoj je pričala Anitta, Neymar je sada u vezi s Brunom Biancardi, s kojom je nedavno proslavio njezin 28. rođendan. U slučaju Anitte, odjeknulo je priznanje brazilske pop zvijezde da je između nje i Neymara bilo ljubljenja – iako nije htjela priznati da se razvilo i nešto ozbiljnije u njihovoj vezi.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anitta 🎤 (@anitta)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anitta 🎤 (@anitta)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anitta 🎤 (@anitta)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.