Foto: Unsplash / ilustracija

ZVIJEZDA BARCELONE POD ISTRAGOM: Optužen za neprimjereno ponašanje u noćnom klubu

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Prije manje od tjedan dana osvanula je vijest kako se bivši nogometaš Barcelone i branič Brazila Dani Alves našao pod optužbom jedne neimenovane žene za uznemiravanje u jednom noćnom klubu u Barceloni.

U utorak je potvrđeno kako je katalonski Vrhovni sud otvorio istragu protiv Alvesa pod optužbom za seksualni napad na ženu u noćnom klubu, a sam igrač od početka negira takve optužbe.

U priopćenju sa suda navodi se kako je postupak otvoren zbog prijave koju je podnijela žena za navodni seksualni napad koji se dogodio u noćnom klubu u Barceloni prošlog mjeseca.

Iako se ne navodi ime igrača, glasnogovornica suda potvrdila je Reutersu kako je riječ o Brazilcu i kako je ‘slučaj u fazi istrage’.

Dodirivao intimne dijelove

Mediji su izvijestili da je žena optužila Alvesa da ju je dirao ispod donjeg rublja bez njezina pristanka, dok je bila s prijateljima u noćnom klubu krajem prosinca prošle godine.

Na navode o uznemiravanju oglasio se i Alvesov glasnogovornik, koji je rekao da igrač odlučno poriče sve optužbe.




Alves je trenutno u Meksiku i igra za Pumas UNAM, a na SP-u u Katru postao je najstariji Brazilac koji je igrao na utakmici Svjetskog prvenstva kada je zaigrao na utakmici protiv Kameruna.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.