ZVEZDIN TRENER REKAO ‘NE’ PABLU ESCOBARU: ‘Pogledao sam ga u oči…’

Autor: Dnevno

Vladica Popović, poznati trener Crvene zvezde popeo se s ovim klubom na vrh svijeta pobjedom u Tokiju 3:0 protiv čilenaske ekipe Colo – Colo.

Međutim, njegova karijera, igračka i trenerska, ne može se smjestiti samo u tu jednu utakmicu. Puna je zanimljivih priča, posebno iz Južne Amerike gdje je vodio najveći broj ekipa.

Iz tog vremena se pamti i kako ga je na razgovor zvao Pablo Escobar.

– Svi su već tada znali tko je on i to je bio poziv koji se ne smije odbiti. Odveo me u svoju vilu i pokušao impresionirati tako što me u bazenu poslužio viskijem. Tražio je da postanem trener njegovog kluba iz Medellina, ali sam odbio. Znao sam da takvom čovjeku  ne smijem reći da ću razmisliti jer bi to bilo isto kao da sam pristao. Pogledao sam ga u oči s iste udaljenosti kao što sada gledam vas, skupio sam hrabrost i rekao: “Hvala, ali ja to ne mogu.”

Zatim je nastavio svoju priču o čuvenom Escobaru…

– Tražio je da ne odbijam odmah, pričao da će napraviti zabavu u svojoj vili s najljepšim ženama  samo za mene, da ću dobiti koliko god novca želim… Međutim, znao sam da ne smijem u to ulaziti. Ako me pitate je li me bilo strah kada sam ga odbio, neću vas lagati. I sada mi koljena klecaju kad se sjetim, ali zato i sada znam da sam donio jedinu ispravnu odluku u tom trenutku – ispričao je Vladica Popović, a prenio Blic.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.