Foto: Guliver Image/ilustracija

ZRINJSKI NA POGON DINAMOVCA IZBACIO HAJDUKOVOG KRVNIKA: Povijesni uspjeh momčadi Sergeja Jakirovića

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dok su hrvatskim klubovima predstavnici Kazahstana u Europi nerješiva enigma, bez previše muke istu zagonetku je riješio prvak BiH, Zrinjski iz Mostara.

Momčad u kojoj igraju brojni Hrvati, a vodi ih hrvatski trener Sergej Jakirović izbacili su momčad Tobola.  Tobol je ekipa koja je prošle godine iz natjecanja izbacila Hajduk.

Zrinjski je u prvoj utakmici u Mostaru slavio s 1:0 čudesnim golom Nine Jankovića, Dinamovog igrača na posudbi. Pogodio je iz korena za pobjedu kao još jedan slavni Mostarac 80-tih godina prošlog stoljeća.

 Sigurni u uzvratu

U uzvratu je završilo 1:1, a sjajan gol vrijedan prolaska postavio je još jedan Dinamov posuđeni igrač, Mario Ćuže. Zrinjski je tako sa sveukupnih 2:1 osigurao nastup u playoffu Konferencijske lige.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)

Mostarci su put započeli u prvom pretkolu Lige prvaka te ispali od jakog Sheriffa gdje im je falilo sreće. U drugom pretkolu KL bili su bolji od Tirane i sada od Tobola.




Za povijesni ulazak u Europu borit će se protiv poraženog iz susreta Slovan Bratislave i Olympiakosa. U prvom susretu bilo je 1:1, a večerašnji susret igra se od 20:30.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.