Foto: Tom Dubravec/CROPIX

‘ZNAMO KOJI JE NAŠ CILJ’! Dalić najavio veliki spektakl, jednoj stvari se najviše veseli

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Hrvatska je na ždrijebu u Nyonu saznala protivnika u polufinalu europske Lige nacija koje se održava u Rotterdamu i Enschedeu.

U borbi za finale čeka domaća Nizozemska, igrat će se 14. lipnja na De Kuipu u Rotterdamu, a u prvoj reakciji, Hrvatski nogometni savez donio je što je rekao izbornik Zlatko Dalić, trenutno u posjetu Australiji u delegaciji HNS-a.

“Možda je najteži protivnik, domaćin, puni stadion”, kazao je Dalić, spominjući da je riječ o momčadi koja je nakon Svjetskog prvenstva u Katru obavila promjenu na klupi. Louisa van Gaala naslijedio je Ronald Koeman.

“Dobili su novog izbornika, sjajna reprezentacija. Međutim, svaka ekipa koja tu dođe je vrlo teška, sve četiri reprezentacije su u Top 10 na svijetu”, istaknuo je Dalić.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

“Znamo koji je naš cilj. Cilj nam je finale, da se izborimo za to”, nastavio je hrvatski izbornik.

“Nizozemci su sa sjajnom obranom, imaju mlade igrače, potentne, igraju pred domaćom publikom, ali očekujem dobru podršku i naših navijača u Rotterdamu”, dodao je Dalić, spominjući navijačku potporu za Vatrene kojoj se veseli.




“Bit ćemo spremni, pripremit ćemo se, velika utakmica za nas, veliki izazov”, zaključio je izbornik gledajući prema polufinalu.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.