Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

ZLATNA MLADEŽ HRVATSKOG NOGOMETA UPROPASTILA PRILIKU: Mini-vatreni neće na Europsko prvenstvo!

Autor: Dnevno.hr

Niti je Mađarska otkinula bodove Nijemcima, a nit’ je mlada hrvatska nogometna reprezentacija, ona do 19 godina starosti pobijedila Norvešku. Tako je završio posljednji dan kvalifikacija za U19 Europsko prvenstvo, odnosno elitne skupine kvalifikacija koja se u ovom reprezentativnom ciklusu održavala u Sinju i Dugopolju.

Norvežani će tako s osvojenih sedam bodova u skupini otići na kontinentalnu smotru, na koju odlazi samo prvoplasirana momčad iz svake kvalifikacijske grupe.

Da su se kojim slučajem poklopili rezultati kao što je navedeno, imali bismo još jednu mladu reprezentaciju na EURU. Momčad do 21 godine to je uspjela izboriti, ali ne i ova do 19 godina.

U zadnjem kolu Norveška je slavila s 3:2, iako je vodila i s 3:0. Tim su pak rezultatom Nijemci pobijedili Mađarsku, ali su ostali za bod kratki ispod Norveške.

Norveška je povela sa 3:0 golovima Jorgena Larsena (42, 61) i Marija Vuškovića (50-ag), a Hrvatska je do kraja susreta uspjela ublažiti poraz golovima Boška Šutala (76) i Ante Palaverse (88-11m).

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.