stock

ZLATKO DALIĆ OBAVLJA POSAO DAVORA ŠUKERA: Sam dogovara turneju na kojoj bi Hrvatska igrala protiv moćne Belgije

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zlatko Dalić nema mira, na sebe je preuzeo i neke zadaće koje njemu nisu u domeni, ali je za njih silno zainteresiran. Naime, otputovao je u Dubai da vidi može li Hrvatsku uključiti u sudjelovanje na zimskom turniru u Kataru ili Saudijskoj Arabiji gdje bi se okupilo fino, gotovo pa elitno nogometno reprezentativno društvo. Već sad se zna da bi sudionici tog turnira trebali biti Švicarska pa Belgija, uz Hrvatsku još i Katar ili Saudijska Arabija.

Naš izbornik Zlatko Dalić stalno ponavlja da želi samo utakmice s najjačim suparnicima, te da ga prijateljski ogledi protiv slabih momčadi uope ne zanimaju. Belgija možda nikad nije bila jača u povijesti, polufinalst svjetske smotre u Rusiji gdje je Hrvatska bila finalist ima strašnu momčad i nema sumnje da bi to bila prava utakmica.

Odlični su i Švicarci, pa bi to sudjelovanje na tom turniru bio pun pogodak, kud i kamo bolji od u istom terminu lani američke turneje kada je Hrvatska igrala protiv Perua ili Meksika. K tome, nema sumnje da bi i Hrvatski nogometni savez fino zaradio.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.