Zinedine Zidane: Nisam spreman za klupu Reala

Autor: dnevno.hr

Nekada najbolji igrač svijeta ipak nije otklonio mogućnost da jednog dana preuzme vruću stolicu trenera Kraljevskog kluba.

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Francuz Zinedine Zidane, u intervjuu danom španjolskoj Marci, izjavio je kako još nije spreman preuzeti vruću klupu madridskog Reala. Trostruki najbolji igrač svijeta trenutno se nalazi u ulozi ambasadora kluba s kojim je 2002. godine osvojio Ligu prvaka.

– Ja želim pomoći, želim ono što je najbolje za Real Madrid i ovaj projekt Florentina Pereza, ali za takvo što je potrebno vremena. Istina je da su me obveze koje sam imao prije Florentinovog dolaska spriječile od bliže suradnje s klubom, ali nadam se da će već sljedeće godine situacija biti drugačija – izjavio je Zidane.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.