Zidane: Nokautirali smo ih jednim udarcem; Ramos: S Mourinhom i u smrt!

Autor: hina

Mourinho je kapetan našeg broda i mi ćemo ga slijediti i u smrt. Ono što on pokušava usaditi u nas funkcionira bez greške, kazao je zamjenik kapetana Reala.

Nakon trijumfa u finalu španjolskog Kupa kralja bivši igrač Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je kako je Barcelona većim dijelom kontrolirala utakmicu.

“Barcelona je u većem dijelu susreta kontrolirala utakmicu. No, uspjeli smo ih nokautirati jednim udarcem. U ovakvim susretima detalji čine razliku, a upravo to se dogodilo. Sada nas čekaju još dvije utakmice u polufinalu Lige prvaka, bit će teško, ali svaki Clasico je poseban”, kazao je Zidane.

‘Mourinho je kapetan našeg broda’

Branič Real Madrida Sergio Ramos bio je pun hvale na račun trenera Josea Mourinha nakon trijumfa u finalu španjolskog Kupa kralja.

“Mourinho je kapetan našeg broda i mi ćemo ga slijediti i u smrt. Ono što on pokušava usaditi u nas funkcionira bez greške”, kazao je zamjenik kapetana Reala.

Ramosov suigrač Alvaro Arbeloa smatra da su odigrali gotovo savršenu utakmicu: “Barcelonu možete pobijediti samo ako odigrate gotovo savršeno, a mislim da smo odigrali veliku utakmicu. Ovu pobjedu posvećujem našim obiteljima i svim navijačima Reala, a naše misli već su usmjerene na polufinale Lige prvaka, i svi znamo da će opet biti teško”.

Barcelona i Real Madrid uskoro će se susreti ponovo i to u polufinalu Lige prvaka. Prvi susret je na rasporedu 27. travnja u Madridu, a uzvrat je 3. svibnja na Camp Nou.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.