Photo by Denis Doyle/Getty Images

ZIDANE NAKON TEŠKIH OPTUŽBI PROGOVORIO O GORUĆOJ TEMI! ‘Pa ne želim ja to, to želi klub’

Autor: HINA/B.H.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je u ponedjeljak u Washingtonu da nema ništa protiv Garetha Balea te da mu nije želja riješiti se velškog napadača, već je klub taj koji ga želi prodati.

Podsjetimo, Real Madrid je u subotu poražen od Bayerna sa 1-3 u subotnjoj pripremnoj utakmici odigranoj u sklopu International Champions Cupa, a Bale nije sudjelovao u tom porazu, što je Zidane nakon dvoboja objasnio time da “klub radi na njegovom odlasku”.

U međuvremenu se javio Baleov menadžer i Zidana nazvao “sramotnim”. Francuz se branio uoči dvoboja s Arsenalom, a jedan od argumenata je bio i jezična barijera.

“Ponekad je moj španjolski vrlo sumnjiv”, izjavio je Zidane te dodao kako nikada ni prema kome nije izrazio nepoštovanje, a pogotovo ne prema igračima.

“Igrači su najvažniji i ja ću uvijek biti uz igrače.”

Zidane je potom otkrio da nam ništa protiv Balea.

“Rekao sam da ga klub želi prodati. I ono što je najvažnije, Gareth nije igrao, jer to nije želio. On je Realov igrač”, zaključio je Zidane.




Tridesetogodišnji Velšanin stigao je u Real Madrid iz Tottenhama 2013. godine i postavio tadašnji rekord za visinu transfera sa 100 milijuna eura. Bale je s Realom osvojio četiri naslova pobjednika Lige prvaka.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.