Photo by Marco Luzzani/Getty Images

ŽELITE DRUGAČIJE? NISTE NORMALNI! ‘Mario Mandžukić mora igrati protiv Ajaxa, pa to je jasno!

Autor: Dnevno.hr

Četiri godine bio je u Juventusu s kojim se podosta u karijeri naosvajao. Bio je ikona i u Engleskoj, jedno vrijeme igrao je i na francuskim terenima. U svakom slučaju, Fabrizio Ravanelli je čovjek čija riječ ima težinu. Bilo da komentira Serie A ili Premierligu. Talijani ga poštuju kao velikoga napadača.

E, kad on kaže da uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Ajaxa kao glavni napadač talijanskog prvaka mora započeti naš Mario Mandžukić, onda je sve jasno. Dapače, nekadašnji udarni napadač “Stare dame” kaže kako uopće nema druge opciju za tu utakmicu. Iako već 11 susreta nije zabio pogodak, hrvatski napadač ne bi trebao imati konkurenciju pri uvrštavanju u početni sastav. Bez obzira na sve bolju formu mladog francuskog asa, Moise Keana.

“Mandžukić ili Kean, tko treba početi protiv Ajaxa? Ma, bez dileme – to je Mandžukić. Za mene, Ronaldo je glavni faktor koji ima puno koristi od njegove igre. Hrvat je savršen u obrambenom angažmanu i stvaranju prostora za Ronalda, a Kean je učinkovitiji s klupe za razliku od Hrvata”, objasnio je bivši napadač Juvea.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.