Izvor: Screenshot/YouTube

ŽELI TRENERA ZVEZDE, A ZAVRŠIO U ZATVORU! Dramatična situacija uzdrmala klupskog gazdu

Autor: I.K.

Sampdoria je ovih dana aktivna u priči o potencijalnom novom treneru. Spominje se Dejan Stanković, vrlo uspješan na klupi Crvene zvezde, no talijanski prvoligaš iz Genove u međuvremenu je postao zanimljiv i zbog druge priče, povezane s predsjednikom Massimom Ferrerom.

Ferrero je priveden zbog sumnje u počinjenje gospodarskog kriminala, javili su mediji u Italiji. Riječ je o slučaju koji nije povezan s klubom, ali nakon uhićenja, priča bi se mogla odraziti i na Sampdoriju s obzirom na to da je predsjednik još ranije najavio povlačenje.

U razgovoru za list La Repubblica nedugo prije nego su ga priveli, Ferrero je istaknuo da je voljan prodati klub, bude li zainteresiranog ponuđača. Time bi došla kraju njegova priča u Sampdoriji, a ona traje od 2014. godine kada je kupio klub iz Genove od ranijih vlasnika, obitelji Garrone.

Interes za Stankovića

Ova situacija dogodila se baš nakon što se počelo pričati o zanimanju Sampdorije za dovođenje Dejana Stankovića na klupu. Kako tvrdi Fabrizio Romano, poznati talijanski novinar, Stanković je zainteresiran za dolazak u klub iz Genove, no prepreke postavlja Crvena zvezda koja ne pušta svojeg trenera.

Koliko će se privođenje čelnika kluba odraziti na kratkoročne klupske planove, tek treba vidjeti.

Borba u prvenstvu

Problemi u kojima se našao Sampdorijin predsjednik dolaze dok se momčad nalazi u donjem dijelu ljestvice u Serie A. Klub je trenutno na 15. mjestu, jučer je stigao domaći poraz od Lazija, a u odnosu na opasnu zonu je s pet bodova prednosti.

Prva ispod crte trenutno je Genoa, Sampdorijin gradski rival.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.