Photo by Harold Cunningham/Getty Images

ŽDRIJEB LIGE PRVAKA DONIO SPEKTAKLE! Evo koje ćemo klasike, s Hrvatima u glavnoj ulozi, gledati u četvrtfinalu!

Autor: Dnevno.hr

U švicarskom Nyonu održan je ždrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka. Od osam klubova, u izvlačenju su sudjelovala čak četiri engleska kolektiva – Manchester City, Tottenham, Manchester United i Liverpool. Našlo se tu mjesta još i za Barcelonu, amsterdamski Ajax, Porto i Juventus.

Iako su se jučer na društvenim mrežama pojavile fotografije po kojima je ždrijeb bio već unaprijed dogovoren, čitaj namješten, to se nije dogodilo. Ili barem ne po onom scenariju po kojem je to bilo zapisano.

Tako ćemo 9. i 10. odnosno 16. i 17. travnja gledati sljedeće četvrtfinalne parove:

Ajax – Juventus
Liverpool – Porto
Tottenham – Manchester City
Barcelona – Manchester United

Odmah je izvučen i polufinalni kostur, tako će pobjednik utakmice Tottenham – City ići na pobjednika susreta Ajax – Juventus. Isto tako, pobjednik dvoboja Barcelona – Manchester United biti polufinalni suparnik momčadi koja bude slavila u dvoboju Liverpool – Porto. Polufinala se igraju 30.4 i 1.5, odnosno 7. i 8.5. Veliko finale na rasporedu je 1. lipnja na stadionu Wanda Metropolitano.

Zbog toga što oba mančesterska kluba igraju svoje utakmice u gostima, odnosno kod kuče u isto vrijeme, postoji mogućnost da će Manchester United prvu utakmicu s Barcelonom igrati kod kuće, a drugu vani.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.