ZDRAVSTVENO STANJE DYBALE JOŠ NIJE POZNATO: Njegova djevojka demantirala medijske natpise

Autor: J.V.H.

Djevojka Paula Dybale demantirala je dio medija koji tvrda kako je njezin momak i po četvrti puta pozitivan na koronavirus. On je naime, samo četiri puta testiran.

Oriana Sabatini je negirala navode koji su se pojavili na španjolskoj televiziji, a koje su prenijeli svi svjetski  mediji da Argentinac i dalje ima koronavirus, i poslije šest tjedana nakon što je prvi put utvrđeno da je zaražen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Champlay te estamos esperando ??

Objavu dijeli Paulo Dybala (@paulodybala)




JUVENTUSOV NOGOMETAŠ NE VJERUJE ŠTO MU SE DOGAĐA: Rekordni put pozitivan na koronavirus!

Atraktivna Argentinka koja je i sama bila zaražena kaže da Dybala još nije dobio rezultate četvrtog testa.




“Paulo još nije dobio rezultat posljednjeg testa. Moramo čekati. Ne znam odakle dolaze ovakve glasine. Čim budemo znali rezultate odmah ćemo ih objaviti. Osobno, na posljednjem testu sam bila negativna, ali u slučaju Paula nismo potpuno sigurni kakva je situacija” rekla je Orijana za argentinske medije.

Paulo Dybala je objavio javnosti da ima koronu još 21. ožujka kada mu je stigao prvi pozitivan test. U međuvremenu je još dva puta testiran i oba puta je također test pokazao da je pozitivan.

(VIDEO) DYABALA I NJEGOVA LJEPOTICA: Jesu li Argentinac i Oriana Sabatini par s najviše karizme?

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.