Foto: Ante Cizmic / CROPIX

ZDRAVKO MAMIĆ MILOJKU PANTIĆU: ‘Da sam barem igrao za Zvezdu pred sto tisuća ljudi, kako bi ti to lijepo opisao’!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zdravko Mamić iznova je u žiži javnosti.

Nakon brojnih izjava sarajevskim novinarima prigodom dobijanja nagrade za “menadžera desetljeća!, na 8. međunarodnom simpoziju o sportu i 1. međunarodnom festivalu dokumentarnog sportskog filma “Simposar 2019”, – sada je govorio i za srpske medije.

Mnoge će njegove riječi baš šokirati. Kada se susreo s čuvenim srpskim sportskim komentatorom Milojkom Pantićem, koji je također bio u Sarajevu, Zdravko Mamić je, prenose srpski portali rekao:

“Eh, da sam ja igrao za Zvezdu na “Marakani” pred sto tisuća ljudi koji skandiraju moje ime sa tribina. Kako bi to sjajno Milojko opisao. Sanjao sam takve momente – prenosi izjave Mamića portal Direktno.rs

Znano je, Zdravko Mamić obitava u Bosni i Hercegovini u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Podsjetimo se još Mamićevih izjava iz Sarajeva:

“Brojne veličine prošle su kroz sport na ovim prostorima i u ovoj regiji. Zašto ne reći u Jugoslaviji, kao da je to nešto čudno? Ja se osjećam privilegiranim da sam živio u tri države – Jugoslaviji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Sport je najljepši ambasador i pokazuje da možemo i moramo zajedno.”




O svojoj pravnoj situaciji je pričao:

“Čekam sudski pravorijek i očekujem da ću se jednog dana vratiti u Hrvatsku. Bosna i Hercegovina nikad neće izaći iz mene, ovdje sam kupio nekretninu. Ako epilog bude neki drugi, nemam problem s tim da cijeli život ostanem živjeti u BiH”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.