Foto: Ivan Peric / CROPIX

ZAVRŠAVA SE NOVA TRIBINA KULTNOG KLUBA: Radovi se bliže kraju, hrvatski klub ima se čime ponositi

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Sve je bliži kraj gradnje moderne južne tribine stadiona u Slavonskom Brodu gdje igra nekadašnji prvoligaš, NK Marsonija koja je dala Ivicu Olića i srebrenog Vatrenog Marija Mandžukića.

Cijeli projekt vrijedi oko 20-ak milijuna kuna. U sklopu nove tribine bit će svlačionice za igrače, prostori za suce, delegate, dopinšku kontrolu, teretana, prostor za trening igrača, soba za liječnike, soba hitne pomoći.

Uz klupske prostorije, bit će osiguran i prostor za komentatore i medije.  Za navijače i gledatelje tu je i caffe bar, ali i VIP loža s lounge barom što nije nešto što se često vidi u trećoj ligi.

Novi stadion

Nova tribina imat će ukupno 1400 sjedećih mjesta, bez VIP sektora koji bi trebao imati oko 120 mjesta, stoji na službenoj stranici Grada Slavonskog Broda, a cilj je da stadion ima čak 10 tisuća mjesta.

U drugoj ligi koja je sada treći rang i igra se po cijeloj Hrvatskoj, Marsonija je 13. od 16 klubova te ima 3 boda više od zadnjeg Međimurja. Na vrhu su Jadran Ploče s 4 boda više od drugih Sesveta.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.