Screenshot

ZAŠTO JE DINAMO LAKO PAO?! Bjelica otkrio što se dogodilo u završnici i što je rekao igračima nakon poraza

Autor: Bruno Herljević

Dinamo je, nažalost, posrnuo u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Na gostovanju kod Viktorije iz Plzena Dinamo je izgubio s 2:1, premda je imao vodstvo od 1:0 i relativnu kontrolu utakmice.

Modri su poveli nakon fantastične asistencije Brune Petkovića koju je Dani Olmo još ljepše pretvorio u pogodak, ali su u drugom dijelu dosta loše otvorili i Česi su brzo namirisali pad koncentracije. Onda je uslijedio preokret i šok za Modre…

Trener zagrebačke momčadi Nenad Bjelica ne misli da je sve izgubljeno, baš naprotiv…

“Htjeli smo aktivan rezultat i mislim da ga imamo. Uz pun stadion uspjet ćemo proći Viktoriju. U prvom poluvremenu nismo im ništa dali, ali onda smo im u drugom poluvremenu dali da se razigraju. Ali to je nogomet… vjerujem da ćemo u Zagrebu uspjeti pobijediti i zabiti onoliko golova koliko nam je potrebno”, rekao je Bjelica.

Kaže da nije iznenađen Česima.

“Znali smo da su opasni iz prekida, znaju igrati, dugo se poznaju. Ono što smo znali o njima, to se večeras i pokazalo”, veli trener.

Kako će biti u Zagrebu?




“Viktoriju čeka pakao u Maksimiru koji će im prirediti navijači na tribinama, a i mi na terenu. Razgovarao sam sad s njima, rekao sam im da ne trebaju biti razočarani, samo glava gore i bit ćemo pravi u uzvratu”, kazao je trener.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.