Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

ZAIGRAO I ANTE REBIĆ: Milan konačno dobio utakmicu, naš napadač solidan

Autor: Andrija Kačić Karlin

U dresu Milana, konačno je zaigrao i Ante Rebić. Nogometaši Milana izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa nakon što su na San Siru pred 32.000 gledatelja pobijedili SPAL sa 3-0. Milan je gotovo rutinski stigao do pobjede, a strijelci u bili Krzysztof Piatek (20), Samu Castillejo (44) i Theo Hernandez (66).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napokon je dobio priliku od prve minute i na terenu je proveo cijeli susret. Rebić je bio jedan od boljih igrača “Rossoneri” i istaknuo se s nekoliko sjajnih poteza. U dva navrata odlično je asistirao Piateku koji je uprskao obje prilike. U 55. minuti i Rebić je mogao zabiti gol, ali je njegov udarac obranio Etrit Beriša. Sjajnu priliku Rebić je imao i u 66. minuti, ali je albanski vratar ponovo odlično reagirao.

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv Torina koji je prošlog tjedna pobijedio Parmu sa 5-3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

U prvom današnjem susretu Fiorentina je u Firenzi pred 13.000 gledatelja pobijedili Atalantu sa 2-1.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.