Photo: Profimedia

WBA ZA POVIJESNE KNJIGE! Bilić nakon remija poslao poruku koja je odjeknula u Engleskoj

Autor: Matija Majdak

Slaven Bilić ni nakon pet kola nema pobjedu u Premier ligi. U petom kolu na svom Hawthornsu West Bromwich Albion je odigrao samo 0:0 protiv Burnleya.

Bila je to prva utakmica ove sezone u Premier ligi u kojoj gledatelji nisu vidjeli golove, a nikad duže u povijesti lige na to se nije toliko čekalo, čak 47. utakmica.

Kako utakmica nije bila u izravnom prijenosu, navijači su ju mogli gledati ako su platili paprenu cijenu od 14,95 funti u Engleskoj, odnosno 16,95 u Irskoj.

Na to se osvrnuo i sam Bilić.

“Nije to moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, već pristupačan, a ja sam uvijek govorio da nogomet nije polo ili golf, to je sport za mase, radnički sport i trebao bi biti dostupan svima”, rekao je hrvatski trener.

Bilić se dotaknuo i utakmice.

“Pošten rezultat, nije ono što smo tražili i što je naša filozofija pokazala. Rekao sam dečkima da izvuku pozitivno iz ovoga jer sam vidio koliko se trude, dobru organizaciju te da su dali sve od sebe.”




Novu priliku za bodove WBA ima u ponedjeljak kada gostuje kod Brightona.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.