Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

VRUĆINA ODGODILA UTAKMICU VATRENIH: Zna se i novi termin susreta

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je stigla u Rijad gdje ih čeka prijateljska utakmica proti domaćina Saudijske Arabije. Susret je na rasporedu sutra, ali ima novi termin.

Utakmica se trebala igrati sutra u 11 sati, ali je zbog vrućine odgođena na 13 sati. “Utakmica koja će za Vatrene biti jedina provjera uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru počet će u 15 sati po lokalnom vremenu, a ne u 13 kako je to prvotno bilo predviđeno.” javlja HNS.

” Utakmica u Rijadu igrat će se na stadionu Prince Faisal bin Fahad, a ne na stadionu Mrsool Park. Razlog promjene stadiona je loše stanje travnjaka na stadionu Mrsool Park.” stoji u priopćenju saveza.

Priprema

Zanimljivo, biti će ovo prvi međusobni susret ove dvije ekipe.  Saudijska Arabija je u skupini C s Poljskom Argentinom i Meksikom te ih mnogi vide kao jednu od lošijih ekipa na Mundijalu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Najbolji plasman na prvenstvima su ostvarili 1994. kada su prošli skupinu i igrali osminu finala. Bili su drugi u skupini s Belgijom, Nizozemskom i Marokom, a ispali su od Švedske s 3:1.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.