Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

VRSALJKO NE ŽELI OSTATI U ATLETICU: Zatražio odlazak, talijanski velikan već pripremio novac za njega

Autor: Željka Orešković

Madriđanima nije drago

Gazzetta dello Sport objavila je vijest kako je talijanski velikan, Inter, ozbiljno zainteresiran za srebrsnog Vatrenog, Šimu Vrsaljka. Osim toga, javljaju i da je Hrvat počeo vršiti pritisak na klub sa svoje strane, da mu omoguće transfer.

Već neko vrijeme Luciano Spalletti priželjkuje Vrsaljka u redovima svog kluba, a tome pridonosi i činjenica da Hrvat dobro poznaje talijanski nogomet. Naš  desni bek igrao je za Genou i Sassuolo prije nego što je 2016. prešao u Atletrico Madrid.

Šime je svom klubu jasno dao do znanja da želi da ga puse, a Inter je dao ponudu. Nude šest milijuna eura za posudbu s opcijom otkupa po cijeni od 25 milijuna eura. Navodno ej to jedina ponuda za Vrsaljka.

Atletico Madrid, pak, nije zadovoljan s tom ponudom, odnosno žele da se opcija otkupa preformulira u obavezu otkupa, ali nisu baš u poziciji za pregovore pošto je Vrasljko izrazio želju za odlaskom.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.