VRATIO SE: Prisjetite se Špacinih najvećih provala! (VIDEO)

Autor: I.Knežević

Novinar ga je u šali opet upitao je li igrao bunker, nakon čega je eksplodirao.

Sa 76 godina Stanko Poklepović odlučio je po četvrti put preuzeti trenersko mjesto Hajduka. Špaco, kako ga svi vole zvati, doista je osebujan lik koji je redovito zabavljao javnost, ali i novinare koji su ga pratili.

Čovjeka jednostavno ne možete ne simpatizirati pa čak i kad vam ljuto nešto govori. U 2010. kada je preuzeo Hajduk od Eduarda Reje, a nakon što je na Maksimiru odigrao “teški bunker” (Dinamo – Hajduk 0:0), Špaco je progovorio o čuvenoj “piriji”. Na istoj presici Špaco je progovorio o problemima hrvatskog nogometa na svoj način.

Posebno zanimljivo bilo je nekoliko dana kasnije, kada je Hajduk u kupu svladao Šibenik i osvojio prvi trofej nakon 4 sušne godine, a novinar ga je u šali opet upitao je li igrao bunker, nakon čega je eksplodirao. U donjem videu pogledajte nezaboravnu Špacinu reakciju prema novinaru nakon tog pitanja.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.