Foto:screenshotyoutube

VOLIM TU TVOJU LUDU BALKANSKU GLAVU! Đoković čestitao Zlatanu na osebujan način

Autor: G.I.Š.

Svoj 40-ti rođendan Zlatan Ibrahimović je proslavio u Milanu, a Ibri su na okruglom broju godina čestitali mnogi poznati sportaši među kojima je bio i Novak Đoković.

“Gdje si Ibra, brate, sretan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na nogometnom terenu. Još mnogo godina igre. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti”, rekao je Novak u videu koji je gledao Ibra.

Ubrzo je Šveđanin bosanskog porekla što misli o Novaku.

“Prije svega cijenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira čini dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, daješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou”, počeo je.

Isti je kao ja

Zlatan je rekao kako je Nole veliki prijatelj i kako jako cijeni njegov mentalni sklop i usporedio ga sa samim sobom.

“Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osjetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportaš. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja”, zaključio je slavljenik koji je još pogledao par čestitki za rođendan od recimo Capella.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.