Foto: Damir Krajac/CROPIX

VODA DOŠLA DO UŠIJU: Dinamovac ekspresno podmirio više od sto tisuća eura

Autor: Dnevno GIŠ

Jučer su iz Dinama saznali neugodnu vijest da je FIFA suspendirala njihovog nogometaša Mahira Emrelija, zbog nepodmirenog duga prema bivšem poslodavcu Legiji iz Varšave.

Podsjetimo, Emreli je u Dinamo došao u veljači prošle godine iz Legije bez da je Dinamo platio odštetu, a Azer je nakon toga tužen od strane Legije, koja je na kraju dobila djelomično spor po kojem je Emreli bivšem klubu ostao dužan sto tisuća eura.

Dinamo se odmah nakon što je saznao za suspenziju FIFA-e ogradio od ovog spora, davši jasno na znanje Emreliju kako je to njegov privatni dug i da će biti pod suspenzijom dok ga ne podmiri.

Platio dug

Mahir Emreli na kraju nije mogao ništa drugo nego posegnuti u vlastiti džep kada je voda došla do grla i danas je uplatio traženi iznos Legiji te bi ga Čačić mogao imati na raspolaganju u najvažnijoj jesenskoj utakmici Dinama, u utorak protiv RB Salzburga.

Inače prije ozlijeđeni Ristovski će se izgleda vratiti na desni bok u utorak, dok je Mišić bio na poštedi zbog bolova u stopalo, ali njegov nastup u utorak na Maksimiru nije upitan.

Podsjetimo, Dinamo je iskoristio mogućnost odgode utakmice pa će susret protiv Istre 1961 iz 12. kola biti prebačen za neki drugi datum.




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.