FOTO: YouTube

VLAŠIĆEVI DOJMOVI NAKON DEBIJA U PREMIER LIGI: Evo što ga je najviše iznenadilo

Autor: Željka Orešković

Bivši Hajdukovac u Everton je prešao posljednjeg dana prijelaznog roka.

Mladi nogometaš Nikola Vlašić odradio je svoj debi za Everton u Premier ligi. Nakon utakmice je za klupsku televiziju otkrio prve dojmove.

“Ovdje se igra jako brzo. Igra teče brže nego što sam navikao i treba mi vremena da se adaptiram, ali nije me strah”, kazao je Vlašić.

Bivši Hajdukovac (19) u Everton je prešao zadnjeg dana prijelaznog roka, a Otočani su za njega “iskeširali” deset milijuna eura odštete. Ronald Koeman, trener Evertona odmah mu je dao priliku da se pokaže i to protiv Tottenhama, od kojeg su naposljetku izgubili.

Vlašiću je trenutak ulaska na travnjak zaista bio poseban, a iako je igrao samo nekoliko minuta to je bilo dovoljno da stekne prve dojmove.

“Svi su dečki stvarno dobri prema meni, puno mi pomažu. Gledao sam ih prije, a sad sam s njima na terenu. Od njih mogu samo učiti jer se radi o velikim igračima”, izjavio je mladi Hrvat.

Vlašić bi već u četvrtak mogao debitirat i u Europskoj ligi:

“Jako se radujem toj utakmici. Nikad nisam igrao u grupnoj fazi Europske lige, tako da sam uzbuđen. Bit će to nešto novo za mene, dobar izazov. Moramo zaboraviti poraz od Tottenhama i gledati prema naprijed”, zaključio je Vlašić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.