(Photo by Epsilon/Getty Images

VLAŠIĆ SAVRŠENO OBJASNIO ZAŠTO NJEGOVI SUIGRAČI JOŠ NISU USPJELI: Jesu li Ćorić, Rog i drugi svjesni ovoga?

Autor: Bruno Herljević

Malo tko je mogao predvidjeti da će nakon dva kola prvo mjesto u skupini Reala, Rome, Plzenja i CSKA, držati ova potonja momčad. Međutim skalpiranje Reala i bod u Plzenju gurnule su Moskovljane na prvo mjesto s četiri boda.

Momčad u kojoj igra mladi hrvatski nogometaš Nikola Vlašić, gostuje kod Rome u trećem kolu, a susret je najavio mladi Vatreni za Gazzettu dello Sport.

“Čekaju nas dvije ključne utakmice za prolazak dalje. Roma je lani bila bolja, igrali su polufinale. Sada imaju više mladih igrača i potrebno je vrijeme da se stvari poslože”, izjavio je Vlašić.

Potom je komentirao nezahvalnu situaciju u kojoj su se našli njegovi sugirači iz mlade reprezentacije. “Žao mi je što moj prijatelj Ćorić ne igra u Romi, on je talentiran”, rekao je Vlašić i onda otkrio zašto mu ne pada napamet igrati u talijanskog ligi.

“Pričao sam s Rogom, Balićem, Ćorićem i Halilovićem. Nemaju preveliku minutažu jer moraju taktički napredovati. Ne možeš doći u Italiju i očekivati da ćeš odmah zaigrati. Mislim da u Italiju ne mogu prije 25. godine, prije toga se želim razviti kao igrač”, rekao je Vlašić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.