Foto: Ante Cizmic/CROPIX

VLAŠIĆ KORAK BLIŽE RJEŠENJU: Na terenu ga nema, isplivao novi važni detalj

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nikola Vlašić već je bio naviknut na čekanje rješenja svoje klupske situacije dok je igrao za moskovski CSKA, a na slično čekanje osuđen je i ovog ljeta, u priči o mogućem odlasku iz londonskog West Hama. Hrvatski reprezentativac traži najbolji izlaz za nastavak sezone koja je tek na početku, ali i za vlastiti status među Vatrenima u godini Svjetskog prvenstva u Kataru, u kojoj teško može očekivati popust kod Zlatka Dalića – ako neće igrati.

Posljednjih dana, u priči o mogućoj novoj adresi 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca ističe se Torino, kojem je na klupi hrvatski trener Ivan Jurić, a kako tvrdi talijanski novinar Fabrizio Romano, poznati pratitelj zbivanja u kretanjima igrača u prijelaznom roku, pregovori o odlasku Vatrenog iz West Hama u Torino su u tijeku.

Priča bi trebala dobiti svoj kraj u narednim danima, s novim detaljem o kojem Romano piše na Twitteru.

Spominje se prodaja

Proteklih dana, kao opcija za Vlašićev odlazak iz West Hama u torinski klub spominjala se posudba, no kako donosi talijanski pratitelj zbivanja na nogometnom tržištu, sada je u igri prodaja 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. U Torinu su ustrajni u tome da ga dovedu, dodaje Romano.

Nije igrao protiv Man Cityja

Dok čeka rješenje svoje situacije, Vlašić je i dalje u Londonu. U momčadi West Hama bio je u kadru za utakmicu prvog kola engleskog Premiershipa kod kuće protiv prvaka Manchester Cityja, ali nije igrao. Ostao je na klupi.

Man City je na početku novog prvenstva slavio s 2:0 na ovom londonskom gostovanju. S dva gola predstavio se Erling Haaland, najveće ovosezonsko pojačanje momčadi Pepa Guardiole, iz penala u 36. i iz igre u 65. minuti, nakon asistencije Kevina de Bruynea.




Drugi dio Manchestera zabrinut

Dok svijetloplavi dio Manchestera slavi, onaj u crvenim dresovima, posvećen Man Unitedu, već je opasno zabrinut. Nakon što je prošla sezona donijela loše vijesti, a u ljeto je u prvom planu bila želja Cristiana Ronalda da ode s Old Trafforda, United je s novim trenerom Erikom ten Hagom i s Ronaldovim nastupom od 53. minute kod kuće s 2:1 izgubio od Brightona.

Glavni junak gostiju bio je dvostruki strijelac Pascal Gross, koji je donio svojoj momčadi vodstvo od 2:0 golovima u 30. i 39. minuti. Man United vratio se u igru autogolom Alexisa Mac Allistera (68′), ali nije došao do poravnanja.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.