Foto: Marko Prpic/PIXSELL

VLAŠIĆ ČEKA ODGOVOR: Priča se nastavlja, trener otkrio što klub očekuje od Hrvata

Autor: I.K.

Nikola Vlašić uskoro će početi svoju novu sezonu u dresu CSKA Moskve. Prvo kolo ruskog prvenstva igra se ovog vikenda, a hrvatski reprezentativac zanimljiv je ne samo kao jedan od najboljih igrača u ligi, već i zbog priče o nastavku njegove karijere.

O Vlašićevoj budućnosti u moskovskom klubu pričalo se i na konferenciji za novinare na kojoj je glavnu riječ imao Aleksej Berezuckij, trener CSKA. Berezuckij je preuzeo dužnost glavnog trenera nakon odlaska Ivice Olića, a osim forme u kojoj momčad dočekuje prvenstvo, pričao je i o statusu hrvatskog reprezentativca.

Berezuckij je pritom imao jasnu poruku za Vlašića i za njegovog agenta.

Ili novac – ili ništa

Trener Moskovljana kazao je da Vlašić ne može bez odštete otići niti u Milan niti bilo gdje drugdje. Hrvatski reprezentativac ugovorno je vezan s moskovskim klubom do ljeta 2024., a Berezuckij je istaknuo da vrijedi puno novca koji bi trebali biti isplaćeni klubu za transfer.

Trener CSKA dodao je da su spremni i na takvu varijantu, s mogućim rastankom tek ako bude odštete koja je propisana u ugovoru.

Tržišna vrijednost Vatrenog

Po podatku Transfermarkta, Vlašić na nogometnom tržištu ima vrijednost od 30 milijuna eura.

Svoju situaciju je ovih dana nakratko komentirao i hrvatski reprezentativac, koji je odgovarajući na pitanja u prolazu o svojoj budućnosti u Moskvi kazao ‘ne znam’, a o tome ide li u Milan – ‘ne’.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.