Foto: Ante Cizmic/CROPIX

VIDU OPLJAČKALI U HRVATSKOJ: Nevjerojatna drskost, evo što su uzeli Vatrenom

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Domagoj Vida još uvijek nije stavio potpis na ugovor s atenskim AEK-om, klubom koji se spominje kao njegova nova destinacija nakon odlaska iz Bešiktaša. I dalje se čeka da se to dogodi, a kako tvrde mediji u Grčkoj, razlog za zastoj leži u tome da su iskusnog hrvatskog reprezentativnog stopera – opljačkali.

O tome u Grčkoj piše BN Sports, tvrdeći da se sve dogodilo u Hrvatskoj i da zbog toga kasni potpis ugovora hrvatskog reprezentativca kojeg čekaju u atenskom klubu.

U međuvremenu, predstavljanje 33-godišnjeg Vatrenog u novom klupskom dresu se još čeka. Padne li potpis koji se najavljuje, Vida bi otišao na svoju prvu postaju u Grčkoj, a tražeći minutažu u AEK-u, borio bi se i za svoje mjesto u obrani hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Žestoki udarac

Detalje ovog upada približio je Jutarnji list. Pljačka se dogodila u provali u Vidin stan u zagrebačkim Šestinama dok hrvatskog reprezentativca i njegove supruge Ivane ondje nije bilo, a ‘ulov’ pljačkaša bio je u nakitu i u drugim dragocjenostima ukupne vrijednosti veće od 4,5 milijuna kuna, donosi Jutarnji.

Policijska intervencija izazvala je kašnjenje hrvatskog reprezentativca u Grčku.

Od Turaka se već oprostio

Vida je, tako, u Hrvatskoj morao odgoditi odlazak na važni novi potpis u svojoj karijeri. Od Bešiktaša se već oprostio nakon što je ondje bio četiri godine, a dok sve ne bude službeno s AEK-om, za sada je još uvijek bez kluba u kojem bi nastavio karijeru.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Vida će se u novoj sezoni svojim nastupima na terenu pokušati nametnuti u borbi za igranje na SP-u, u konkurenciji koja je u lipnju u utakmicama Lige nacija među Vatrenima ojačana odličnim izdanjima Josipa Šutala i Martina Erlića, mladog dvojca u obrani.




Očekuje se i povratak Joška Gvardiola, a Dejan Lovren također je spreman za borbu nakon svojeg oporavka – pa će izbor koji će morati obaviti Zlatko Dalić biti vrlo težak.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.