Foto: GuliverImage/AP Photo/Luca Bruno

(VIDEO) ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE! Ovo je snimka koju su dugo čekali

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Veliki Šved BiH korijena Zlatan Ibrahimović ove sezone još nije nogom kročio na nogometni travnjak, a sve zbog operacije koljena kojoj se podvrgnuo u svibnju prošle godine.

Oporavak od operacije teče dosta usporeno za 41-godišnjeg nogometaša i iako se Zlatan znao dobro zabaviti van nogometa, još uvijek ima želju za povratak, kako bi pomogao svom Milanu u borbi za Scudetto i Ligi prvaka.

Zlatan svoje navijače redovito izvješćuje od napretku, a zadnjim videom je razveselio vojsku navijača ‘rossonera’, kada je objavio svoj prvi trening s loptom nakon operacije.

Zadnja sezona




Milan ima veliki zadatak obraniti prošlogodišnji naslov iz Serie A, ali im baš ne ide kako su željeli u utrci s Napolijem, a u osmini finala Lige prvaka čeka ih Perišićev Tottenham.

Prognoze povratka Zlatana na teren su se oduljile, no kako se čini Milan će ipak imati pomoć Ibre u nastavku sezone.

Ibrahimoviću ugovor s Milanom ističe na kraju ove sezone, a hoće li nastaviti s aktivnim igranjem zapravo zavisi od Milana, koji će morati odlučiti hoće li ponuditi novi ugovor Zlatanu.




Ibro je već više puta rekao kako će karijeru završiti u Milanu, koji smatra svojim drugim domom, tako je za očekivati ako ne dođe do produljenja ugovora da će na kraju sezone oprostiti se od aktivnog igranja nogometa.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.