(VIDEO) ZAMALO INCIDENT S THOMPSONOM: Pogledajte što se dogodilo nakon što je otpjevao ‘Lijepa li si’

Autor: Bruno Herljević

Nakon gotovo šest sati Vatreni su završili paradu i stigli na Trg bana Jelačića gdje ih je čekalo 0ko 200 tisuća navijača. Vatrenima je od samog početka povorke u zračnoj luci društvo pravio Marko Perković Thompson koji je stigao na poziv Zlatka Dalića.

Međutim, organizatori nisu predvidjeli da Thompson uopće sudjeluje na bini, ali su napravili iznimku i dozvolili mu da otpjeva ‘Lijepa li si’. Pola milijuna ljudi otpjevalo je neslužbenu himnu reprezentacije uglas s Thompsonom i Vatrenima. Evo kako je to izgledalo.

Nakon izvedbe ‘Lijepa li si’, Modrić je zamolio organizatore da Thompsonu daju da mu otpjeva ‘Geni kameni’. Nekako su pristali, a onda je zagrmjelo ‘Čvrsta ruka i poštenje’. Thompson je otpjevao pjesmu bez matrice, a onda se dogodilo nešto neobično i pomalo čudno. Valjda iz straha da ne bi otpjevao ‘Bojnu Čavoglave’, Thompsonu su brže bolje uzeli mikrofon iz ruke.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.