Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

(VIDEO) VRAĆA SE MEĐU VATRENE S GOLOM! Sjajne vijesti za Hrvata, pogledajte kako je zabio

Autor: I.K.

Josip Brekalo će se nakon kraćeg ‘predaha’ koji je stigao odlukom Zlatka Dalića uskoro vratiti u dres hrvatske reprezentacije, a uoči povratka, zabio je gol za Torino na gostovanju u Veneciji u šestom kolu Serie A.

Brekalo je bio strijelac za 1:0 u 56. minuti. Domaća momčad se nakon toga vratila u egal. Na semafor se upisao Mattia Aramu iz penala u 80. minuti, a tih 1:1 ostalo je do kraja.

Brekalov gol za Torinovo vodstvo pogledajte – ovdje. (TV prava: TV Arena Sport)

Prvi put zabio za novu momčad

Hrvatskom reprezentativcu ovo je bio prvi gol nakon što je došao u Torino na posudbu iz Wolfsburga. Ivan Jurić, hrvatski trener na klupi torinskog kluba, držao je Brekala u igri do 79. minute na ovom gostovanju.

Marko Pjaca nije konkurirao za nastup zbog ozljede.

Brekalo se vraća među Vatrene

Golom u Veneciji, Brekalo je proslavio svoj skori povratak u hrvatsku reprezentaciju, u kojoj ga nije bilo u susretima s Rusijom, Slovačkom i Slovenijom u prvoj polovici rujna.

Zlatko Dalić poslao mu je poziv za utakmice na Cipru 8. listopada i protiv Slovačke u Osijeku tri dana kasnije, u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kojem je dogodine domaćin Katar.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.