Screenshot/Instagram

(VIDEO) VATRENOM NI DVOJICA NE MOGU NIŠTA: Jednostavno dominira, ne pomaže ni korner zastavica

Autor: J.Č

Borna Sosa bilježi sve bolje igre za Stuttgart u njemačkoj Bundesligi, a prije desetak dana je zabio svoj prvijenac protiv Mainza.

Lijevi bočni je odigrao odličnu utakmicu te je zaslužio 7,5 ocjenu po SofaScoreu. Ipak, njegov pogodak s te utakmice nije jedini potez koji je oduševio.

Naime, službeni Instagram nalog Bundeslige objavio je još jedan zanimljiv detalj s te utakmice, a u glavnoj ulozi opet je 23-godišnji Hrvat.

Kao u hrvanju

Sosa je pri vodstvu svoje momčadi dobio loptu u samom kutu igralište te ju je odlučio pametno sačuvati kako bi ‘potrošio’ nekoliko dragocjenih sekundi.  Ubrzo su gostujući igrači, Moussa Niakhate i Silvan Widmer pristigli oteti loptu Sosi, ali nisu uspjeli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bundesliga (@bundesliga)




Na snimci se vidi kako gosti svim naporima pokušavaju uzeti Sosi loptu, a Niakhate se čak odlučio pomoći korner zastavicom, kao da je u ringu. Sosa je, pak, na samom kraju utakmice zaradio žuti karton zbog zadržavanja igre.

Kolo poslije toga, Stuttgart je ugostio berlinsku Herthu, a utakmica je završila rezultatom 2:2, a Sosa je opet bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača po Sofi (7,6).




Za pet dana Sosa i ekipa gostuju kod Wolfsburga te se trenutno nalaze na 15. poziciji Bundeslige. U Stuttgartu žele pobjedu, jer se nalaze u neposrednoj blizini dna tablice.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.