Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

(VIDEO) VATRENI ZAPALIO, KAKO ČUDESNO ZABIJA: ‘Ma on je predobar za svoj klub, vrhunska klasa!’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dolzak u Torinu na posudbu pokazao se kao pun pogodak za Nikolu Vlašića. Vatreni bi teško vidio Katar da je ostao u West hamu ma koliko god jako Dalić ga favorizirao.

U pobjedi 2:0 protiv Sampdorije upisao je gol i asisteciju te tako stigao do 4 gola i tri asistencije ove sezone. Talijanski mediji oduševljeni su njime pogotvo jer je igrao na poziciji lažne devetke.

“On je luksuz za Torino. Vrhunska klasa. Igrao je kao lažna ‘devetka‘, odlično surađivao s ofenzivnim veznjacima momčadi, posebno kod gola Radonjića. Ima veliku klasu, zna kako igrati s leđima okrenutim prema golu i distribuirati loptu”, napisali su na TuttoMercatoWeb.

Lažna devetka

Puno hvalospjeva stiglo je od strane Gazzete:

“Vlašić je igrao kao lažna devetka i Jurić mora biti zadovoljan. Postigao je gol i sudjelovao u akciji za drugi, a zadavao je velike probleme protivničkoj obrani koja nije mogla pratiti ritam Torina.”

 

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Torino Football Club (@torinofc1906)




Upitali su i Jurića je li Vlašić najbolji pojedinac kluba:

“To ne znam, ali znam da je on sjajan igrač. On je odličan u defenzivnoj fazi igre, prošli put je odigrao fenomenalnu utakmicu kao vezni igrač, a danas je to napravio igrajući kao napadač. Volim njegov duh, on je odličan igrač.”

Gol možete pogeldati OVDJE.

Asisteciju za Radonjića pogledajte klikom OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.