Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX

(VIDEO) UŽASNA OZLJEDA KAPETANA VARAŽDINA ZASJENILA UTAKMICU: Osijek ponovno bez pobjede, Varaždin nastavlja s dobrim igrama

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Osijek i Varaždin sastali su se u 5. kolu Supersport HNL u Gradskom vrtu. Nakon dosadnog prvog poluvremena gledali smo sjajno drugo. Svakome po dva gola i bod na kraju susreta.

Utakmicu je obilježila strašna ozljeda kapetana Varaždina Igora Postonjskog. Caktaš ga je faulirao ravno u kost nakon čega je pao, a njegov vrisak izazvao je muk na stadionu. Hitno je operiran. Prekršaj pogledajte OVDJE.

Osijek je poveo u 57. minuti golom Jugovića. Nije dugo trebalo Varaždinu da se vrati u život. Brodić je zabio u 65. minuti nakon što je blok prevario Ivušića.

Kriza Osijeka

Samo tri minute nakon što je ušao Beljo u 77. zabija za 2:1 i svoj treći gol ove sezone. Ipak, ponovno se Gradski vrt nije dugo radovao. Perić je u 84. postavio konačni 2:2.

 

Osijek je tako na samo jednoj pobjedi ove sezone, one na startu protiv Gorice. Gubili su od Lokomotive i Istre, a bod su izvukli protiv Slaven Belupa. Navijači su ogorčeni te traže otkaz Nenada Bjelice.

Varaždin iz kola u kolo pokazuje da nisu samo prolaznici. Nakon nespretnog poraza od Belupa slavili su u Puli, izgubili od Hajduka untoč tomu što su dominirali, a sada su nakon Dinama bodove uzeli i Osijeku. Varaždin dočekuje Šibenik dok Osijek ide na Maksimir.




 

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.