Screenshot

(VIDEO) DJEVOJKA PLJUNULA NA TALIJANA U CENTRU ZAGREBA: Pogledajte potez u prijenosu koji je sve iznenadio

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Dinamo i Milan večeras igraju u pretposljednjem kolu natjecanja po skupinama u ovosezonskoj Ligi prvaka, a uoči utakmice na Maksimiru koja će početi u 21 sat, odjeknula je jedna scena koja je zabilježena u središtu Zagreba, na Trgu bana Jelačića.

Ondje je s prolaznicima pred kamerama razgovarao Tancredi Palmeri, poznati talijanski novinar, pratitelj nogometnih zbivanja, a u jednom trenutku su s njim i snimateljem bile dvije djevojke od kojih je jedna – baš šokirala.

Kamera je zabilježila kako se djevojka prvo unosi Palmeriju u lice, a potom, dogodilo se i nešto što je izazvalo još više čuđenja. Djevojka je u smjeru snimatelja – pljunula.

Sve je zbunilo

Ovakva reakcija je sve zbunila, Palmeri je nije niti primijetio s obzirom na to da se sve zbivalo iza njegovih leđa, no reagirala je druga djevojka koja je ‘pljuvačicu’ odgurnula.

Pitanje je bilo o nogometu

Prije nego je krenuo ovaj ‘šou’ na središnjem zagrebačkom trgu, Palmeri je s mikrofonom u rukama pitao djevojke hoće li pratiti večerašnju utakmicu na Maksimiru, a ovakvu reakciju nitko nije očekivao.

‘Kakva elegantna gospođica’, bio je komentar na profilu Sportitalije na Twitteru, nakon scene koja se ‘vrtjela’ u njihovom programu.




Javio se i Palmeri

Svojim ‘tvitom’ se javio i Tancredi Palmeri, prikazujući kako je to izgledalo dok mu se djevojka unijela u lice nakon pitanja o večerašnjoj europskoj utakmici.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.