Facebook: Sunderland AFC (Official) Photo: Ian MacNicol

(VIDEO) TRENUCI KOJI ĆE VAS RASPLAKATI: Nogometaši Sunderlanda i Chelseaja ispunili bolesnom dječaku posljednju želju

Autor: Bruno Herljević

Petogodišnjak boluje od raka i liječnici su mu prognozirali još svega nekoliko tjedana života, no, mladi Bradley se ne predaje, iako je zlokobnu bolest već jednom pobijedio, ali ona se vratila.

Mladi Sunderlandov navijač Bradley Lowery (5), imao je posebnu večer na stationu Sunderlanda uoči utakmice 16. kola Premiershipa protiv Chelseaje. Petogodišnjak boluje od raka i liječnici su mu prognozirali još svega nekoliko tjedana života, no, mladi Bradley se ne predaje, iako je zlokobnu bolest već jednom pobijedio, ali ona se vratila.

Bradleyjevo najjače oružje je optimizam i njegov široki osmijeh, a sada ih je konačno mogao vidjeti i cijeli svijet. Naime, mladi Lowery je žestoki navijač Sunderlanda, a klub ga je odlučio pozvati na teren uoči utakmice s Chelseajem. Bradley je odmah dobio ovacije publike, a predvodio je i izlazak svoje momčadi na teren. Mladi borac je potom izveo jedanaesterac (peterac) za svoju momčad i bez problema je matirao iskusnog BiH reprezentativca na vratima Chelseaja za vodstvo Sunderlanda.

Bila je to najveća želja mladog Loweryja, postići pogodak za svoju omiljenu momačad, a lijepa je gesta obaju Premierligaša što su mu tu želju i ispunili.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.