Screenshot: Twitter

(VIDEO) TRENER NOKAUTIRAO SUCA! Nije stalo na tome, evo što je izveo kasnije

Autor: I.K.

Susret Carpignana i Oleggia Castella u talijanskom niželigaškom nogometu probio se i izvan granica naših prekomorskih susjeda. Razlog za to nije bio lijep ili sretan s obzirom na to da je stvar o kojoj se priča bio divljački potez Carpignanovog trenera Giovannija Alosija.

Alosi je udarcem šakom nokautirao suca Andreu Felisa, a povod za taj napad bilo je isključenje kojim ga je Felis prethodno udaljio s klupe. Trener to nije primio mirno, stigao je potez koji je izazvao negodovanje ljudi koji su to vidjeli, a raširio se i video šake u sučevu glavu.

Podivljao kod rezultatskog zaostatka

Ovaj prizor dogodio se dok je Carpignano gubio s 2:0 u drugom poluvremenu, a nakon udarca trenera Alosija u sučevu glavu, dogodio se prijevremeni prekid utakmice.

Pretpostavlja se da će rasplet biti takav da će Oleggio Castello administrativnom odlukom slaviti s 3:0.




Srami se nakon svega

Nakon što je njegovo udaranje suca izazvalo prekid utakmice, Carpignanov trener se ispričao i podnio je ostavku. Shvaćajući da je prešao crtu, Alosi se pokajničkim riječima osvrnuo na incident.

Kako prenosi list Corriere di Torino, trener napadač tvrdi da se dogodilo nešto što ne odgovara njegovom karakteru. Istaknuo je da ga je nakon svega stid, a dok je vidio snimke napada, nije mogao vjerovati da ga je bijes obuzeo do te mjere da to izvede.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.